Anneks

Bygning 1.

Hvis du ønsker at holde en lejr for en mindre gruppe, fx en skoleklasse, en studiegruppe, en bibelkreds, en teenklub eller en juniorklub, så er annekset en mulighed. Bygningen kan også bruges sammen med centralkomplekset, hvis der er brug for flere sovepladser.

Annekset består af:

7 værelser med 4 senge (2 køjesenge) og eget bad og toilet. I alt er der 28 sovepladser i bygningen.

Tekøkken med 6 spisepladser. Køkkenet indeholder komfur, opvaskemaskine, køleskab, og fryser. Der er gryder og service til 6 personer.

Opholdsrum på ca. 60 m2, der kan deles i 2 separate rum med en foldedør. Det er borde og stole, så 50 personer kan sidde og spise sammen. Der er en projektor og et lærred, så det er muligt at bruge rummet til møde, konference og andet.

Opholdsrum på ca. 30 m2, med køkkenafsnit, som indeholder køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine og service til 40 personer.

Opholdsrum på 30 m2 med dagligstuemøbler til ca. 25 personer

Man kan ikke regne med at kunne benytte legepladsen, da den vil høre med til centralkomplekset, hvis denne er udlejet. Hvis centralkomplekset ikke er udlejet, kan man benytte hele arealet. Der vil altid være mulighed for at benytte en græsplæne efter anvisning.